Sunday, July 31, 2011

Khairul Fahmi Che Mat Putus Tunang?

pabila aku bangun pagi,on kn laptop,online fb, check notification and pe yg patut.....pastu online twitter plak....tengah2 dok tgk TL(Timeline) kt twitter tu..tibe2 je mata aku terus tertatap kt satu tweet yg agak menarik dan membuatkn aku terkejut sebentar. APAKAH?!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
i was like "what? 0.o" and macam btol ke yg KFCM tu dah putus tunang kan...sebab before dis aku tengok kt belog2 orang lain yg ade desas desus yg hubungan KFCM dan ELIA nie cam retak menanti belah la lebih kurang. pastu di katakan KFCM dh de awek baru.ala kenapa diorg putus tunang ea? aku dh tengok KFCM & Elia dh sepadan dah. pastu aku try google and jmpe statement from Elia dan jugak KFCM dari blog tempatan, klik kt SINI.

* mungkin dah jodoh KFCM & Elia takat disini saja....kepada sis Elia,hope sis tabah la ye...ingat segala yg berlaku de hikmah di sebalik kejadian. yang di luar sana jangan lah wat spekulasi yg bukan2 plak ok. :) doakan yg terbaik untuk KFCM & Elia.



malaysia famous blogger: Hanis Zalikha bagi semangat dekat Elia melalui tweet di twitter.








so sweet

P/s: hope KFCM & Elia sambung balik pertunangan itu
(pertunangan boleh sambung balik kan?)

1 comment:

Siti Aisyah said...

peluang perniagaan Dalam bisnes top up semakin meluas dan berpotensi berkembang maju dari masa ke semasa. Peluang perniagaan nie terbuka kepada siapa sahaja tanpa mengira had umur, kedudukan status, tidak kira anda bekerja tetap atau tidak. Ianya terbuka kepada sesiapa yang ingin mencari pendapatan secara kecil-kecilan atau besar-besaran. Boleh jadi suatu hari bisnes topup menjadi pekerjaan tetap anda.. dengan income yang anda puas hati.. IN SHAA ALLAH.. dengan usaha anda..Daftarlah sekarang !

sesuai untuk :
# pelajar IPT. Sebab apa ?. saya juga pernah menjadi seorang student IPT. Duit PTPTN memang tak cukup. Kita sebagai student juga mempunya keinginan untuk berbelanja . BETUL ATAU TIDAK ?
# peniaga kedai runcit(TAK PERLU CHARGE RM 0.50 KEPADA PELANGGAN SEBAB DARI TOPUP YANG ANDA RELOADKAN KEPADA PELANGGAN ANDA SUDAH DIBERI KOMISYEN) disini anda mungkin mempunyai kelebihan. sebab apa ?. dari apa yang saya perhati dan telah saya survey. kebanyakkan penjual topup dari kedai2 runcit mengenakan charge tambahan 0.40/0.50 dan sebagainya kepada setiap pelanggan yang membeli topup sedangkan anda tidak.
# penjawat sektor kerajaan dan swasta yang menginginkan income tambahan
# penganggur terhormat yang tidak mempunyai sebarang income/pendapatan

MEMPERKENALKAN !!!
Part Time Bisnes (Topup) - Pakej Agen..

Pakej Agen Topup Paling GEMPAK..
Yuran Terendah, Profit @ Keuntungan Tertinggi Di Pasaran..
YURAN PAKEJ

AGENT (RM30.00)
Produk Yang Disediakan :-
* Maxis
* Digi
* Celcom
* Umobile
* Tunetalk
* Xox
* Merchantrade
* Digissocial
* Digisidd
* Digibroadband
* Molpin
* Tron
* Italk
* Cib-Mall Pin
* A-Cash Pin
* Mcoins Pin
* Njoi Flexi
* Celcom Bill
* Maxis Bill
* Digi Bill
* Umobile Bill

Utility Bill :-
* Telekom Bill
* Astro Bill
* Syabas Bill
* Tnb Bill
* Water Bill (Johor, Kelantan, Kuching, Melaka, Pulau Pinang, Pahang, Perak, Sibu)
* Electricity Bill (Sabah & Sarawak)
* Indah Water Bill
* Unifi Bill
* Sada Bill

UNTUK INFO LANJUT BOLEH SMS/WECHAT/WHATSAPP 0177259260 24 JAM. PANGGILAN TELEFON TIDAK DI GALAKKAN KERANA TERIKAT DENGAN KERJA