Monday, August 8, 2011

Umar Faruq Punya Segmen


nampak tak banner belog yg simple tapi cantik dan menarik seperti yg tertera kat atas? ye ini tandanya aku join lagi segmen iaitu Segmen Untuk Semua yg di anjurkan oleh sorang blogger nie..Umar Faruq (nice name la bro :D ). korang nak join tak? sila klik kat SINI .

Belog Umar Faruq nie menarik sebab belog dia simple,kemas, menarik dan cantik.....pastu belog die takde widget2 yg menyemakkan dan nie memudahkan belog die cepat loading. taklah buat aku tertunggu2 agak lama kan....almaklumlah, Wifi kt kolej aku nie kadang2 laju,kadang2 cam siput(lembap), lain la kalau Unifi kan. selain itu header belog nie pun simple jugak tapi tetap menarik dan cantik ditambah pulak dengan kombinasi warna merah dan hitam membuatkan belog nie header dan belog ini kelihatan elegan. :)

Secara keseluruhan belog Umar Faruq nie cantik,menarik dan kemas..lepas tu simple je bak kata orang la kan "simple is nice" sounds cliche but its true :). pastu widget2 disusun dengan kemas di side bar tu dan Umar Faruq cuma letak widget yg penting je. walaupun belog nie simple tapi follower belog nie tak 'simple' tau...fuhh....kalah aku...so ini membuktikan yg belog Umar Faruq best. :)


P/s;Tarikh tutup segmen  nie 11 OGOS 2011

6 comments:

iLa VaNiLLa said...

bertambah kembang.. hahahah~

http://vanillasynus.blogspot.com/2011/08/jum-bodek-umar-faruq.html

Luqeem™ said...

snggah dr segmen:) nice

jom snggah sni Segmen umar

syazwan tahir said...

ila vanilla:hehe.... :p

luqeem: after kelas sy singgah tau..sy de klass jap g. :)

Shaherah said...

hehehe.. Chakk.. Shera singgah sini..
Shera pun ada join au segmen ni.. ^_^

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/08/segmen-suka-suka-bersama-umar-faruq.html

Umar Faruq said...

elegen tuhh.. wow.. hehe.. tq2.. eh, mcm kenal la adik ko tu.. blogger gak kan?

syazwan tahir said...

Shaherah: thanks coz sudi singgah....hehe.

umar: owh maksud umar abg angkat saya ea? ha'ah blogger gak.