Sunday, August 7, 2011

Yang Mana Satu Ni?

time2 weekend camnie memang kebiasaan aku online, mcm online FB,Twitter dan belog...pastu aku slalu blogwalking kat belog2 follower aku,belog2 yg aku follow,belog blogger feveret aku cam Hanis Zalikha,Cik Epal,Fatin Liyana,Maria Elena *amboi syazwan..blogger pompuan je ea ko blog walking?(joke) :p*,.kalau line ok aku tinggalkan jejak atau comment kt entri diorg kalau line tak ok aku juz baca entri diorg je la*almaklumlah line wifi kat kolej aku nie tak macam Unifi..kadang2 nak update belog pun berjam2 tsskk =___=*. tengah syok2 aku online fb la kan, then terdetik nak p jenguk page blogger feveret aku iaitu Hanis Zalikha . then bila aku taip...kat search tu keluar 2 page hanis zalikha, and i was like "eh?! Hanis Zalikha ade buat page baru ke? 0.o". 


(klik pada gambar untuk besarkan)

seperti yg korang semua tau,nie adalah page Hanis Zalikha yg asli dan dikendalikan sendiri oleh Hanis Zalikha. memang no doubt lah kan.





(klik pada gambar untuk besarkan)

ok, habis tu page yg nie ape plak? Hanis Zalikha Zainal?(memang kite semua tau yg zainal is her father name) tapi cam tak logik Hanis Zalikha nak buat page baru...pastu kalau yg nie fake,berani jugak kan dia berlakon as Hanis Zalikha..siap update status konon Hanis Zalikha yg real.

        (klik pada gambar untuk besarkan)

cuba tengok comment nie, dari cara cakap pun im sure yg nie bukan Hanis Zalikha yg real...senang cakap la yg nie fake.




then aku terjumpa comment nie dalam banyak2 comment kat status tu....FAKE rupanya. haish kenapa la nak menyamar jadi Hanis Zalikha? i mean kalau takat nak guna profile pic Hanis Zalikha as DP kt fb tu tak kisah la kan mayb minat giler kt Hanis Zalikha ke ape...tapi jangan la menyamar as hanis zalikha.



ok,ini kesimpulan aku.....page Hanis Zalikha Zainal is a FAKE..juz menyamar as hanis zalikha yg real je. nie mesti takde keje lain..keje nak menyamar je. btw apa yg diorg dapat menyamar jadi orang lain? dulu Cik Epal penah kantoi kan Juliana Evans yg fake. *Cik Epal,wa tabik sama lu! ^__^ hebat.* ok nie kesimpulan aku tersendiri..terpulang pada korang nak judge macam mana....kalau page Hanis Zalikha Zainal nie memang Hanis Zalikha yg real*kot2 Hanis Zalikha buat page lagi satu tapi aku tak tau* aku mintak maaf banyak2 ye. tapi kalau yg nie betol2 fake....memang takde keje menyamar jadi orang lain!=____=.





PESANAN KHIDMAT MASYARAKAT: BEWARE OF FAKERS!






8 comments:

@taufiqhelios said...

saya lgsung tak ikot pkmbgn hanis zalikha ni..haha..xminat :)

syazwan tahir said...

abg taufiq tak minat hanis zalikha?biar betik?omjay....blogger paling top malaysia kot :).

Fariez Chan ! said...

tak semua orang minat dia dior , doesn't matter whoever she is .

syazwan tahir said...

Fariez: but gucci...majority like her aite?hehe :p

Hizami Rahim said...

haha. kesian kan orang yg fake ni ? adeh.

syazwan tahir said...

Hizami: yup2....sgt kesian..kenapa ea diorg nak guna identiti orang lain?pelik kan?.

myravea said...

Da banyak sgt da profile fake ni..kadang2 nak approve or add org pon takot salah org.. *heee

syazwan tahir said...

myravea: tu la....haish..kenapa la fakers ske nk jadi org lain ea? x faham saya...huhu. sian kat org yg kne tipu... :S