Saturday, September 3, 2011

Terima Kasih Malaysia!

Saya berterima kasih kepada malaysia kerana saya rasa bangga menjadi rakyat malaysia! dan saya berterima kasih kepada Malaysia diatas keharmonian yg saya kecapi selama nie. :)

ok bagi korang yg suka amik video ala vlogger2 yg femes kt luar sana,apa kata korang cuba sampaikan penghargaan dan rasa bangga anda sebagai rakyat Malaysia! Sertai komuniti video terbesar di Malaysia dan kongsi aksi rakaman inspirasi terbaik dari lensa telefon anda! :)kategori pertandingan nie terbagi kepada kategori pelajar universiti dan masyarakat am, tetapi kategori untuk pelajar Universiti dah nak dekat tarikh tutup which is on 6september 2011.

so jom kita tengok untuk kategori masyarakat am,sebab kategori untuk masyarakat am tarikh tutup is on 15 oktober 2011 so sempat lagi kalau nak join.

(MASYARAKAT AM): 1. Tarikh penyertaan hanya akan bermula pada 17hb August 2011 2. Peserta boleh menghantar penyertaan video ke www.terimakasihmalaysia.com.my dan perlu menggunakan telefon bimbit atau iPhone. Penyertaan dikira sebagai batal sekiranya rakaman dibuat menggunakan kamera digital. 3. 3 Pemenang akan dipilih melalui video yang menerima undian terbanyak dan tapisan barisan panel hakim professional
4. Tarikh tutup penyertaan 15hb Oktober 2011


Konsep & Tema
Terima Kasih Malaysia Idea hebat yang membentuk jatidiri anda sebagai rakyat Malaysia?
Dan kenapa anda berbangga menjadi rakyat Malaysia? 
Mendapatkan pandangan generasi muda kini perkara yang membanggakan mereka sebagai rakyat Malaysia Apa istimewanya menjadi rakyat Malaysia? 
Jom dengarkan apa pandangan orang ramai… 
Memahami pelbagai slanga Melayu seperti lah, belanja, Malaysia boleh! Atau ada apa dengan duit raya / ang pow & banyak lagi! 
Sambutan cara Malaysia? Daripada festival kebudayaan sehinggalah ke acara moden harian, ketahui warna-warni Malaysia sepanjang tahun ini! 
Beritahu kami Apa yang membuat anda rasa bertuah sebagai rakyat Malaysia!(beritahu mereka ok..bukan saya....tehee.. :P)OH wow this is interesting lah!

Hadiah Utama: RM5000
1 Hadiah Saguhati: RM1000
Hadiah Keseluruhan: RM6000

tu dia hadiah2 yg depa nak bagi, sangat2 lumayan!


Tunggu apa lagi?, p cepat2 amik henfon/iphone hangpa pastu p shoot video dan tunjukkan kat semua rakyat malaysia betapa korang berterima kasih,bangga menjadi anak Malaysia dan mencintai Malaysia! kalah atau menang tu belakang kira ok.

Sebelum tu kena la tau Terma & Syarat dulu, so hangpa semua sila kelik kat SINI untuk mengetahui dengan lebih lanjut syarat2 pertandingan nie. :)

Cara untuk menang: 60% juri,40% online (paling banyak 'like' di youtube untuk kategori awam/universiti)


Berikan tepukan gemuruh kepada DIGI sebab anjurkan pertandingan macam nie (tepuk tepuk tepuk) :)


P/S: Terima Kasih Malaysia
         Xie Xie Malaysia
         Syukran Malaysia
         Gracias Malaysia
No comments: