Friday, November 25, 2011

Follower Yang Ke #200

Akhirnya, follower belog aku dah mencecah yg ke 200 ! so aku decide nak wat review belog blogger yg menjadi follower aku yg ke 200 nie, tssk tak sangka ade jugak yg sudi follow belog aku...walaupun belog aku nie biase2 je :') terima kasih kepada semua yg sudi follow belog saya. semoga Allah Swt murahkan rezeki anda semua...Ameen. :)

Mayb nanti ade yg kat luar sana akan cakap "eh...poyo nye syazwan tuh, feeling2 blogger retis plak....ingat femes la tuh cam Hanis Zalikha etc. " haha cakap la apa yg nak di cakap...saya ikhlas nak wat review....nak tolong sesama blogger. :)

ok jom kita tengok follower saya yg ke 200


thanks diela sebab sudi follow belog belog saya..... :D syukran ! eh diela nie orang Kepala Batas jugak rupanya? lah...orang kampung saya..hihi. :)

                                     

Nie la header belog diela, belog diela nie memang nice...kaler pink.pastu belog diela nie kemas...pandai dier susun widget2 tu supaya tak serabut. :)

kalau korang nak follow sila ke http://faz-diela.blogspot.com , :D tak rugi kalau korang follow belog diela nie...entri pun best. 

Entri yang aku suka dalam belog Diela nie ialah entri :- @ FAKTA MENARIK TENTANG LELAKI @ korang boleh kelik kat SINI kalau korang nak baca. :)

Terima Kasih Diela dan terima kasih jugak kepada follower2x saya yg lain yg sudi follow dan baca belog saya nie :') dan tak lupa kepada pembaca2x belog saya.. hihi. 


P/s: Rasa lepas nie macam nak buat review belog blogger yg lain lah,memang dah plan masa cuti sem lepas lagi nak buat review nie, nak tolong sesama blogger :) ade yg berminat? kalau ade yg berminat tinggalkan url belog anda di ruang komen nie kalau sudi.


11 comments:

FarahNazurah said...

saya saya ! hehe .
http://cekfaraa.blogspot.com/

SiKecilMirmO said...

Waaa.. bgoslh cam gitu.. niat baik nk tlg sama blogger kan? nway.. keep blogging! :)

FarhanahAdzlan said...

tahniah=)

nak review blog?ehh boleh saja 20 jari tangan+kaki saya tadahkan hahaha=)

nnti pi singgah ok blog saya^_^
--> farhanahadzlan06.blogspot.com

smilenajah93 said...

wahhh ! untungnyaaa :)

hm , syazwan , jm buat nie ,

http://smilenajah93.blogspot.com/2011/11/pop-up-window.html

senang kim n blogger2 lain nk komen nt :)

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

putry done folow cni...
sy pun nak di review la hihihih

luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com

syazwan tahir said...

terima kasih semua... :) insyaallah sy akan buat review bermula esok sedikit demi sedikit :)

ima althafunnisa' said...

cik ima nak ugak tau...!! :)

http://pwincessima.blogspot.com

syazwan tahir said...

Thanks cik ima sudi blog cik ima di review oleh sy nnti. :)

9n0L4 said...

TAHNIAH ye. untungggg la dh 200. comel je syazwan ni. :)

http://farizafairuz.blogspot.com/

syazwan tahir said...

9noL4: alhamdulillah.... :) thanks sudi singgah...nnti sy review blog awk, :)

Natakiwi Elda said...

jgn lpe review kita pulak . btw awk sgt jambulaa.
cehh :) good looking yaa

http://natakiwidecoco.blogspot.com/