Saturday, November 26, 2011

Paris Hilton Masuk Islam?! (Temubual Eksklusif Bersama Paris Hilton)


Juber - Assalamualaikum Paris, apa khabar dan selamat masuk Islam
Paris Hilton - Waalaikum Salem ...... terima kasih kerana sudi menemuramah saya

J - Salam lah bukan SALEM. Bodoh punya betina!
PH - Oh ya kah? Maafkan saya. Masih belum biasa. Selalunya kalau orang menegur saya balas dengan "That's hot". Kini tak boleh lagi.

J - Dah masuk Islam ini tak tukar nama kah Cik Hilton?
PH - Dah ada perancangan nak menukar. Saya ada beberapa nama dalam senarai pendek. Antaranya Dubai Jumairah Abdullah. Saya pilih nama Dubai kerana ianya sama taraf dengan Paris dan Palm Jumairah ialah hotel 7 bintang yang lebih classy dari Hotel Hilton milik keluarga saya sendiri.

J - Kalau macam tu boleh saya bagi beberapa idea nama yang lebih sedap?
PH - Silakan saya sedia terima tunjuk ajar

J - Saya rasa nama Rusila Rasa Sayang lebih sedap kerana Rusila kubu kuat PAS dan PAS itu sangat Islamik di negara saya. Rasa Sayang pula ialah nama Hotel yang best di Malaysia. ianya juga classy macam Hilton.
PH - Eh sedap juga nama you bagi tu. Nanti saya ke Jabatan Kemajuan Islam California untuk daftarkan nama itu. Memang lagi sedap dari pilihan asal saya Dubai Jumairah

J - So cik Paris, kenapa nekad masuk Islam. Bukankah di US agama Islam kini ditentang habis-habisan
PH - Saya masuk Islam kerana saya nampak ada potensi lebih besar untuk kembangkan brand name saya

J - Eh masuk Islam untuk kembangkan brand name bukan kerana kesucian agama?
PH - Oh kamu tak tahu ke? Di negara Barat SEMUA ORANG dah muak dan mual dengan perangai show off saya. Brand Paris Hilton saya sudah tercemar. Tiada investor baru sudi menyelamatkan bisnes saya yang dah macam Titanic. The only way untuk selamatkan harta saya ialah dengan rebranding dan reinvent diri saya selagi masih laku

J - Saya.. saya tak paham. Sila terangkan
PH - Beberapa bulan yang lalu perunding imej saya ada bercerita tentang Gelombang Maher Zain. Dia cakap orang Islam sekarang suka artis dan celeb yang Islamik. Saya buat kajian dan dapati market untuk pengeksploitasian imej berimej Islam ini masih terbuka luas. Setakat ini tak ada artis wanita benar-benar Islamik dan saya mahu gunakan peluang ini untuk membuat duit sebanyak mungkin dengan mengeksploitasikan kenaifan orang Islam. Terutamanya sekali orang Malaysia.

J - Eh itu negara saya. Kenapa awak cakap macam tu pasal negara saya. Tak baik noksssss
PH - Ini fakta. Saya hanya perlu cakap dalam bahasa melayu dua tiga patah kemudian cakap "saya sayang Malaysia" dan terus berpusu-pusulah orang Malaysia yang akan meminati saya. Lagipun tahun lepas bila saya kensel lawatan saya ke KL ramai teman TWITTER yang terkilan. Kali ini kalau saya ke KL sebagai saudari baru mesti lagi ramai yang sudi menyambut.



J - Ok ok.. fine. Mari tukar topik. Bagaiman dengan fesyen? Bolehkah cik Paris biasakan diri dengan imej muslimah?
PH - Tiada masalah. Saya lihat di Malaysia sekarang golongan muda taksub dengan imej HIJABSTER yang dipopularkan Yuna. Walaupun bertudung litup dia sangat fashionable. Saya juga perasan ada fesyen tudung Datuk Siti Nurhaliza. Kalau saya rimas bertudung litup saya pakai sahaja fesyen tudung hair net makcik kafeteria yang dipopularkan beliau. Kalau Juber nak tahu tukang masak saya Carla Espinoza sejak kecik lagi dah pakai fesyen macam Cik Siti awak. This is nothing new to me dan sebagai seorang fashionista berpangkat billionwati ianya bukan masalah besar.

J - Apa lagi pelan perancagang Cik Paris selepas ini

PH - Selain menyelamatkan brand name saya, saya rasa macam nak rakamkan album sekali lagi. Album saya yang dahulu dapat double platinum. Seperti yang saya katakan tadi orang Islam perlukan Maher Zain versi wanita. Di Malaysia saya difahamkan Waheeda Wassini dah pencen. Masanya sangat sesuai untuk saya merakan album nashit saya sendiri.

J - Akhir sekali adakah Cik Paris nak tinggalkan pesanan kepada pembaca Harian Metroll di Malaysia?
PH - Ye.. sila buka minda anda dan jangan mudah percaya dengan berita internet, Just because it is on the internet it is not automatically true you know. Oh dan sila padam video lucah saya. Tak elok simpan video saudari seaagama yang macam itu. Sekian. Shalom Aleichem












P/s: Temuramah diatas bukan betul ye...saja fun2x, kredit kepada blogserius.blogspot.com sebab saya amik dari belog ohsem nie. :)

4 comments:

saya said...

haha.hhahahahhahampeh =.=
follow sini :)

syazwan tahir said...

saya: hahaha...thanks follow sy. :)

thisfuckingmonsterlilshits said...
This comment has been removed by a blog administrator.
syazwan tahir said...

thisfuckingmonsterlilshits: sy x de niat nak main2 ngn religion sendiri, sy dh tulis yg nie utk hiburan je. klu awk baca betul2....ade maksud tersirat.