Saturday, February 18, 2012

Debaran Kian Terasa


**Klik kat gambaq kalau nak tengok**



nampak tak benda apa tu? benda kat atas tu dipanggil slip exam, kalau slip exam dh boleh print maka itu tandanya final exam dah dekat ! >,< so deswai aku berdebar2 dan debaran itu kian terasa.

> Risau tau tak , sebab subjek sem nie agak though2...tambah plak dengan business law nye yg kena menghafal section,akta, case dan condition.

> Harap sangat sem nie aku dapat naikkan lagi pointer macam sem lepas...tapi entah la, rasa tak yakin plak. 

> Past Year Question aku baru ade untuk subjek Public Relation, so yg lain2 nantiaku nk fotostat je dari classmate yg ade...nak kena biasakan jawab soalan past year sebab kadang2 ade soalan yg berulang and kadang2 depa ubah sikit ja soalan tu.

Ya Allah , bagi la apa yg syazwan belajar selama nie syazwan ingat sampai ke final exam dan sampai bila2x. bukak lah pintu hati syazwan dan terangilah hati syazwan dengan cahaya ilmu agar syazwan mudah terima apa yg diajar oleh para pensyarah. AMEEN......


 P/s: Kepada semua UiTM student seluruh malaysia, study na...hangpa jangan malaih2 sebab mungkin nie semester yg akan naikkan pointer atau CGPA hangpa. Chaiyok2x ! n__n

4 comments:

Eazy Izzuddin said...

good luck !
bila start exam ?

syazwan tahir said...

abg Eazy: syukran,....12hb 3 start

! Arjunakirana ! said...

Doa jangan lupa selain usaha, bangun awal pagi solat mintak pertolongan dari Allah supaya tenang menjawab soalan insyaallah 3.99 :)

siti rosiana Ismail said...

aik..mne button 'LIKE' nie..heee..
ganbarre syazwan..wish me luck too!
=)