Saturday, November 26, 2011

Blog Review #1

Pada hari nie, saya akan buat review blog ala2 macam tolong promote blog lah kiranya, terharu bila ada blogger yg sudi blog mereka di review oleh aku.... :') ye lahh aku bukan nya popular macam nama2 besar dalam dunia blog nie macam Hanis Zalikha, Ben Ashaari, Yuyu Zulaikha dan lain2.

Its an honour to review your blog, tapi hari nie aku akan review dua blog dalam entri nie.....sebenarnya masa cuti sem lagi aku dah berhajat nak buat entri yg review blog kat blog nie. :)

ok lah...jom kita tengok blog blogger yg ohsem yg sudi di review oleh aku. :)


Faara Lokman


ini lah pemilik blog cekfaraa.blogspot.com , dia nie mungkin minat kaler  purple kot sebab kaler blog dan baju memang sama. :)


nie lah rupa blog Faraa Lokman, comel je header dier....ade DOMO, cik faraa nie peminat DOMO jugak ke?hehehe :P

blog yg simple tapi nice...sebab yg simple tu menarik, kaler purple lagi
semua entri menarik, tapi aku suka entri chocolate yg faara nie buat :)
fuhh...terliur aku tengok pic2 cokelat tu ;)
klik kat SINI kalau nak tengok entri tu





Farhana Adzlan


takde gambar pemilik blog nie plak nak letak, takpe gambar header pun dah cukup....biler tengok header nie.... korang mesti dah dah dapat agak kan belog dier macam mana? dari segi kaler belog dan lain2. :)

Pemilik blog http://farhanahadzlan06.blogspot.com  nie pakai header transparent, ekceli aku penah try nak buat header transparent dulu tapi tak menjadi.....cik farhana boleh tolong ajarkan tak?. :)

semua entri dalam belog nie best2 belaka, follower cik farhana nie 1k+++ tau.... :) tu tandanya belog cik farhana nie best !

entri yg aku suka dalam belog nie ialah entri yg cik farhana ajar macam mana nak sign up untuk churp churp, bagi yang nak tau macam mana nak join, sila klik kat SINI .



>Korang tunggu apa lagi, ringan2kan la jari tu untuk klik follow kat belog mereka berdua nie, boleh saling kenal sesama blogger :) diorang nie friendly tau,.tengok.... diorang sudi belog diorang di review oleh saya. :)

> Terima Kasih kepada Faraa Lokman dan Farhana Adzlan sebab sudi blog awak berdua di review oleh saya. :)





P/s: Bagi blogger lain yg join review blog nie, jangan risau...saya akan review blog awak jugak..sabar ye. :)






6 comments:

FarahNazurah said...

a'ah . memang fara minat purple dgn domo pun . hehe . anyway , thanks ye :3

PURPLEVIOLET said...

sudi tak review blog saya pulak?hehe

syazwan tahir said...

FaraH : wc... :)

Purple: sudi je..tnggkn url belog awk ye. :)

NiCk aMmA said...

boleh tak review blog saya gak.....

syazwan tahir said...

Nick Amma: boleh...tngglkn url blog anda kt ruang komen entri nie.

FarhanahAdzlan said...

maaf lambat respon..trima kasih sbab review blog saya..Appreciate it very much=)

header tu kawan saya kasi free..so saya pon terima je lahh dengan hati yg berbunga2..Nak belajar?disbabkan dah terlalu dimanjakan kawan saya saya pon malas nak belajar..hahaha=)

hrrmmm..sbenarnya nak ckap bnyak lg..tapi nnti panjang pulak komenyyer..haha^_^