Saturday, September 24, 2011

Flashback Yang Tak Flashback Sangat

Flashback atau dalam Bahasa Melayu ialah imbas kembali, korang semua tau kan imbas kembali camne?ala macam mengenang kembali sesuatu peristiwa yg dah berlaku kat korang, tak kire la peristiwa best or tak best. dalam bahasa melayu pun blaja kan imbas2 kembali bagai dalam subjek komsas? aku dapat A BM time SPM ( eh?! tetibe imbas kembali result time SPM plak.... -,-")


Cakap pasal imbas kembali nie, time exam ECO 211 UiTM (Macroeconomy) aku ter guna teknik nie...ye la...nak ingat balik ape yg lecturer ajar dalam kelas dulu, kot2 bleh ingat balik :P. pastu aku pun naik la status kat FB pasal this thingy.








Then abang angkat kitteww pun komen, suh post kat belog katanya status kitteww tuh
oh ye, dier nie author of belog eazyizzuddin.com 
(sory ter add W plak..hehehe :p)


Oh ye Status aku berbunyi camnie :-



aku malas nak tulis so print screen adalah cara yg convenience skali, hehehehe :P eh pe nie? Scene Mean Girl pun termasuk sekali nih?!. ye percayalah...ala2 scene dalam movie tu time aku imbas balik dalam exam hall..phew letih kot.




Cady Heron: What?! i juz cant believe dat Syazwan Tahir is doing my flashback technique during the Mathletes competition with his own way ! dat is my thing! dayyum !. >,<

Me: Ouh c'mon cady..... dont b so emo yaww! (rolling eyes)

*Dialog hanyalah rekaan semata2x*




Cady nie tak puas ngan kittew plak sebab kittew guna Flashback ala2 dier......pfttt =,=". ala cam dalam video nih.









Gretchen: Girls.....i heard dat Syazwan Tahir use da same flashback as Cady flashback during Mathletes in his exam. 


Karen: owh........... dats cool. by the way gretchen, what is flashback? 0.o


Gretchen: =_____=


Regina George: I think we should invite him into our group and get rid of Cady... >:) hahahaha!!!!..... its coolness.


Cady Heron: (Rolling eyes)


*dialog hanyalah rekaan semata2x*


Eh?! takpelah, tak hadap aku nak join group korang yg ntah hape2x tu...sory ok *flip hair* (eh ! bukan flip hair, angkat kaki blah..tehee :P)

*dialog nie pun rekaan jugak*












P/S: Psssttt...nak Apple Ipod Shuffle nie FREE tak?:-


Kalau nak Ipod shuffle nie secara gratis (percuma) join lah contest yg Abg kittew anjurkan nie ---------> http://www.eazyizzuddin.com/2011/09/mak-aih-contest-blog-eazy-izzuddin.html <--------------kalau nak join klik link nie ye. Hadiah Utama Ipod Shuffle tu.....free lagi ! Hadiah2x yg lain pun menarik gak ! XD. join tau ! kalau tak join rugi....nanti jangan jeles ye biler ipod shuffle tu 'diambil' oleh blogger2x lain.


1 comment:

Eazy Izzuddin said...

wah....
sempat lagi promote..
bila nak join?
hik2
thanks..
xD