Friday, August 5, 2011

Saya Segak Berbaju Melayu

After kelas arab, macam biasa la rutin aku after balik kelas online FB dan Belog.....then ternampak satu contest yg agak interesting and unique yg dianjurkan oleh belog KUCING. comel je nama belog nie....ke ai lorh :D...(ke ai=comel,mandarin language). oh ye macam mana aku tau contest nie? aku tau melalui belog HIZAMI RAHIM ^___^. memandangkan aku memang suke baju melayu dan jatuh cinta dengan baju melayu, so aku decide nk join contest ini...first contest yg aku join kot.


Banner yg super duper CUTE ^__^, nk join jugak contest nie?
klik kt SINI


Terimalah gambar aku berbaju melayu nie:


gambar nie telah diambil di rumah aku masa hari raya tahun lepas, masa tu aku baru sem 1, oh ye nie first time aku pakai baju melayu+sampin sekali slalu pakai baju melayu je, aku pakai baju melayu dengan sampin nie sehari suntuk kot masa raya time tu sebab aku dh suke sgt baju melayu dengan sampin nie.kali terakhir aku memakai sampin dengan baju melayu nie masa umur 6 tahun kalau tak silap. baju melayu nie beli kt Jalan Tar KL, baju melayu nie kt kolar tu cm ala2 chinese sikit. :)


jom semua ramai2 join contest ini, menarik kot...ala menang atau tak tu belakang kire...yg penting kite enjoy~~~~ ^__^


P/s: Saya Segak Berbaju Melayu :D


19 comments:

EYFAalias said...

woah! kacak habis. mesti boleh menang ni. ehhehe. good luck D:

syazwan tahir said...

Eyfa: hehe..biase2 je nie...thanks ye. :D contest nie menarik..dats y sy join. ;)

Hizami Rahim said...

wah.
good luck ye.
:B

syazwan tahir said...

hizami: thanks...gud luck utk awk jgk :D

aneff.marhfiz said...

Salam ^^,
Terima kasih sebab sudi memeriahkan Contest Baju Melayu & Baju Kurung by Aneff Marhfiz :)

jangan lupa untuk singgah selalu di blog AM ya !
have a nice day and good luck !

Popoi said...

good luck!

FYA PELANG! said...

mmg segak :)

syazwan tahir said...

aneff: wslm..sama2....baik,sy akn slalu singgah di belog AM..terima kasih. :D

Popoi: terima kasih. :D

Fya Pelangi: hehe...time kasih Fya,biase2 je nie. :)

Mra Mastura said...

wahh! segak ape pakai full! gudluck! ^^

syazwan tahir said...

Mra Mastura: hehe u make me blushing la...hehe. thanks :D

CIK PARO! said...

segak!

syazwan tahir said...

cik paro: thanks..he2 :)

Pojiepooh Abdullah said...

kacak bergaya!
all the best!

syazwan tahir said...

thanks abg pojie! :)

ame elms ! said...

ame singgah nak wish good luck nie ! good luck . :)) ehh , meh tengok gambar ame yang segak berbaju melayu pule .

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/08/saya-segak-berbaju-melayu.html

and Selamat Hari Raya too . -.-

AyiLarimA said...

smart nya dia berbaju melayu.
gudluck ya.

Mira pun join contest ni :)
http://aylliarimasiprincess.blogspot.com/2011/08/contest-baju-melayu-baju-kurung-n-e-f-f.html

Zul Fattah said...

gud luck...

aku pun join la..
haha..

http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/contest-saya-segak-berbaju-melayu.html

MAISHARAH said...

gud luck..!!dtg dri list contest

ice lemon tea said...

gud luck ^^
selamat hari raya,,
duit raya ada lebey pass sini,,hehe ^^